Schweiz 2019

Ankomst i alperne

Efter en lang og varm dag er jeg nu vel indlogeret på hotellet i Wengen. Det har været en fin, men langstrakt rejse. Jeg var jo i god tid i lufthavnen i Kastrup, og da jeg senere i Schweiz skulle med tog fra Zürich til Wengen var der 3 togskift undervejs. Men sådan er det jo, når man skal lidt væk fra alfarvej 🙂

Det var dog fine togture allesammen, og der var kønne landskaber at se undervejs på alle turene. Specielt, selvfølgelig, på den sidste del af turen, hvor jeg først kom forbi Thun-søen og slutteligt på den sidste togtur kom op i højden med pragtfulde bjerglandskaber rundt omkring. Det solrige vejr ser heldigvis ud til at fortsætte nogle dage hernede endnu, så jeg ser frem til nogle gode gåture og udsigter!

I morgen vil jeg kigge lidt rundt i landsbyen, og derefter regner jeg med at gå en tur eller to i nærområdet. Herunder er et billede af Thun-søen taget inde fra togkupeen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *